Op zoek naar de plattegrond of het plattegrond?

de plattegrond of het plattegrond
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: plattegrond. plattegr o nd de; m; meervoud: plattegronden 1 nauwkeurige kaart van een stad, dorp, terrein of gebouw. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
plattegrond Vertaling Nederlands-Duits.
Voorbeeldzinnen met plattegrond. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. plattegrond van de opslag.
Waarom zou ik een plattegrond laten maken? Makelaarsland.
Hoe je een schets of bouwtekening aanlevert, lees je hier. Na het bestellen van het presentatiepakket, ontvang je per e-mail een link om de schets of bouwtekening te uploaden. Wil je een plattegrond van je woning laten maken, maar heb je geen bouwtekening?
Deze enorme kaart is nog altijd de beste plattegrond van het oude Rome National Geographic. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. chevron-up. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. c
Met een ongekende schaal van 1240: toonde de kaart zelfs details van de indeling van de interieurs. Van deze oude, marmeren plattegrond zijn alleen fragmenten bewaard gebleven tot dusver zijn er 1186 stukken gevonden en gedocumenteerd, en Lanciani steunde bij het maken van zijn kaart op deze fragmenten. Much had changed in Rome since Nollis day, of course, and Lanciani turned to tax maps, architectural plans, sketches, drawings, paintings, and photographs to fill in details about the citys development.
De of het plattegrond? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het plattegrond. In onze database staat.: 0x de plattegrond. 1x het plattegrond. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor plattegrond beschikbaar. is het die of dat plattegrond. Veel Gezochte Termen.
Plattegrond 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.wynneconsult.com/root/HomePageKB012.htm.: tekening van wegen of straten in een gebied vb: wandelaars gebruiken een plattegrond om de weg te vinden. tekening van de afmetingen van een huis of gebouw vb: op de plattegrond van het huis kun je zien waar de trap komt.
Plattegronden LiveHilversum.
De plattegrond van het evenemententerrein. De plattegrond heeft een schaalanduiding. De plattegrond bevat alle objecten. Bij een bouwsel met een verblijfsruimte die is bestemd voor meer dan 150 personen tegelijk, wordt de hoogste bezetting van die verblijfsruimte opgegeven, en bevat de plattegrond per verblijfsruimte.: de voor personen beschikbare oppervlakte.; de opstelling van inventaris en inrichtingselementen.; aanduiding van de situering van, voor zover deze aanwezig zijn.: brand en rookwerende scheidingsconstructies.; draairichting van doorgangen.; nooduitgangen en vluchtroutes, met aanduiding van de breedte daarvan.; Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen van tekeningen. Bij evenementen wijzigen de tekeningen soms. De tekening moet 4 weken van tevoren compleet zijn. Hierna kan deze niet. meer gewijzigd worden. Afstand evenement en bebouwing. Tussen een evenement en overige bebouwing dient minimaal 5 meter afstand te zijn. Overkappingen en tenten intekenen. Bij overkappingen van bebouwing geldt. dat vanaf de hoek van de overkapping 4 meter horizontaal afstand gehouden moet worden. Deze ruimte is nodig voor de. bereikbaarheid van hulpdiensten en geeft extra weerstand tegen branduitbreiding. Clusters van bijvoorbeeld eet of verkoopkramen mogen uit maximaal 10 kramen standplaatsen bestaan.
Wat is een plattegrond? Lucidchart.
Hoewel het in principe een maatschets betreft, bevat een plattegrond onvoldoende informatie voor de bouwvakkers die aan een huis of ander gebouw werken. Een plattegrond is in feite een vereenvoudigd diagram dat de inrichting van een ruimte weergeeft en als conceptueel uitgangspunt kan dienen.
plattegrond Vertaling Nederlands-Engels.
Voorbeeldzinnen met plattegrond. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. plattegrond van de opslag.
De of het plattegrond? Welk lidwoord.
Plattegrond is mannelijk. Bekijk hier de betekenis van plattegrond. Deutsch: gebäudeplan Bekijk of het der of die gebäudeplan is. Français: plan d'étage' Bekijk of het Le o La plan d'étage' is. Jou of jouw: jouw plattegrond. Wat rijmt er op plattegrond.

Contacteer ons

+  plattegrond tekenen woning
+  de plattegrond of het plattegrond
+  plattegrond gelijkvloerse woning
+  voorbeeld plattegrond woning
+  woning inrichten plattegrond
+  plattegrond landelijke woning
+  plattegrond woning tekenen gratis
+  moderne woning plattegrond
+  3d plattegrond maken