Resultaten voor moderne woning plattegrond

moderne woning plattegrond
Moderne woonvilla met bijzondere materialen. ArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwerpen van woningen, luxe villa's' en bedrijfsgebouwenArchitectenGilde uw architect voor bijzondere ontwer
Sfeervolle moderne woning, waarbij daglicht diep de vide aan de achterzijde binnen valt. In de winter om de woning te verwarmen, in de zomer om te weren door toepassing van lamellen. Plattegrond Begane grond van deze Moderne woning villa met kelder en garage.
10 plattegronden die je inspireren!
Iedereen die wel eens een huis of appartement heeft laten bouwen heeft een woningplattegrond laten opstellen. Het is de basis waaruit de architect werkt. Een plattegrond van een moderne woning is vaak een tekening of computeranimatie van de ruimtelijke omstandigheden van het huis.
Heeft u een kavel? Kies voor een riante villa van OVT Ontwikkeling.
Deze riante villa is een plaatje! Het krachtige design van deze woning wordt versterkt door de rechte lijnen van de carport, ramen, deuren en houten panelen. De benedenverdieping bestaat uit een riante woonkamer die met een trap optisch wordt gescheiden van de heerlijke leefkeuken. De ruimte achter de carport kunt u flexibel indelen, bijvoorbeeld met een kantoor aan huis. Of kies voor levensloopbestendig wonen door er een slaap en badkamer in te realiseren. Of wellicht maakt u uw woonruimte nog rianter door hier uw woonkeuken te realiseren. Deze moderne villa biedt ook op de eerste verdieping veel flexibiliteit. U bepaalt zelf het formaat van deze etage en het aantal slaapkamers. Een walk-in closet is ook een mogelijkheid. Wanneer u beneden kiest voor een slaap en badkamer realiseren we op de bovenverdieping een tweede badkamer. Dit zorgt voor meer privacy en gebruiksgemak. Bij deze riante villa heeft OVT Ontwikkeling vele extras inbegrepen, zoals vloerverwarming, draaikiepramen, zinken hemelwaterafvoer én een keuken en twee badkamers. Download de plattegrond.
Kavelwoning.nl moderne cataloguswoningen en zelfbouwwoningen op maat voor particulieren met een kavel.
bouwkosten en architectenkosten zijn bekend en liggen lager dan een woning op maat. u weet wat u krijgt voor uw geld. korte bouwtijd van ca. afmetingen, indeling van de plattegrond en gevelmateriaal kunt u zelf bepalen. vrij indeelbaar en aanpasbaar voor de toekomst levensloopbestendig. hoge en constante bouwkwaliteit door vaste aannemers. de kavelwoning is overal in Nederland te bouwen. u wordt volledig begeleid in het ontwerp en bouwproces. Wat kenmerkt onze kavelwoningen? Onze kavelwoningen kenmerken zich door een moderne en bijzondere uitstraling.
plattegrond moderne woning Google zoeken Ontwerp huis Pinterest Zoeken, Google en Huizen.
Moderne villa met kantoor.
Door het stark ontworpen extra bijgebouw is deze woning ideaal voor ondernemers en mensen die kantoor-of praktijkruimte aan huis willen. Op deze manier is een flexibele, heldere en zeer ruime villa woning met kantoor ruimte ontstaan waarin het altijd mogelijk is om te schuiven in de bestaande plattegrond. Moderne villa: alles op een rijtje.
Woningen Bekijk hier de prijslijsten en plattegronden.
Een moderne badkamer met wasmachine en droger opstelruimte. Optioneel, toilet en badkamerelementen met flexibel gebruiksgemak. Ruime berging van 6 m2, met optie tot vergroten tot 12 m2. Zonnige knusse achtertuinen. Verkoopbrochure 5, 6, 36, 37 en 38 Verkoopbrochure 27, 28, 32 33 Optieboek Keukenflyer Sanitair flyer Technische omschrijving Plattegronden Plattegronden opties Toelichting wijziging plattegronden SWK Garantie en waarborg Garantietermijnen Garantievoorwaarden Akte van levering concept Bouwerfdienstbaarheden Koop-/Aannemingsovereenkomst Prijslijst koopsommen. Heeft u interesse in een woning?
Levensloopbestendig wonen Mannen in de Ruimte.
De woning is zeer is zeer aantrekkelijk geprijsd, neem voor meer informatie contact ons op. Plattegrond en dwarsdoorsnede van de Finnhouse-Kop-staartwoning. Neem telefonisch contact met ons op 06 28274554 Maarten / 06 55893024 Pieter of stuur een mail voor een afspraak.
Architect van villa s, landhuizen, vrijstaande woningen.
Het kavel bevindt zich in een bosrijk gebied waarin met aandacht een grote strook van noord tot zuid gekapt is. Tien vrijstaande woningen genieten hier van de optimale combinatie tussen de groene rust van de omgeving en de nabijheid van de stadskern. Moderne, ingetogen architectuur.
5 moderne huizen mét plattegrond!
En dat hebben we nou net voor je gedaan: we laten namelijk 5 moderne huizen mét plattegrond zien. Of misschien kunnen we het nog beter anders stellen: je krijgt namelijk eerst de plattegrond te zien en dan pas de woning zelf.
23 beste afbeeldingen van Plattegrond huis indelingen Plattegronden, Arquitetura en Huisplattegronden.
Inspiratie voor het bouwen van uw eigen huis op een bouwkavel.
Barentsz een woning in Terschuur, een energiezuinig huis bouwen Landhuis, Houten huis, Individuele architectuur, Schuurwoning. Brummelhuis, wonen als Napoleon Klassieke bouwstijl. Van Der Padt Partners, karakter en charme Landhuis, Klassieke bouwstijl. Van der Padt Kleed jezelf naar het feestje Moderne bouwstijl.

Contacteer ons

+  plattegrond tekenen woning
+  de plattegrond of het plattegrond
+  plattegrond gelijkvloerse woning
+  voorbeeld plattegrond woning
+  woning inrichten plattegrond
+  plattegrond landelijke woning
+  plattegrond woning tekenen gratis
+  moderne woning plattegrond
+  3d plattegrond maken