Resultaten voor levensloopbestendige woning plattegrond

levensloopbestendige woning plattegrond
Nieuws Projectnieuws Middelburg CPO Stromenwijk CPOZ.
De gemeente Middelburg heeft op instigatie van CPOZ de kaveldimensies aan de Dorus Rijkersstraat zodanig aangepast dat een goede plattegrond voor een levensloopbestendige woning mogelijk wordt. De breedte en diepte van de kavel maken het mogelijk om op de begane grond het volledige programma van wonen, slapen, koken en baden uit te oefenen.
Sociale huur Eengezinswoning aan de Levensloopbestendig Type B1 in Oegstgeest Oegstgeest.
U kunt de betreffende stukken afgeven op ons kantoor gelegen aan de Rozenlaan 45 in Oegstgeest of onder vermelding van levensloopbestendige woningen Oegstgeest zenden naar Stichting MeerWonen Postbus 150, 2370 AD Roelofarendsveen. Indien wij geen stukken van u ontvangen gaan wij ervan uit dat u hierover niet beschikt en komt uw reactie te vervallen. Na de sluitingsdatum zal door ons de definitieve kandidatenlijst worden opgesteld. Huurtoeslag is mogelijk grens per 1-1-2015 is 71068. Aan de getoonde plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend! Overzicht Kenmerken Foto's' en meer Buurt. Levensloopbestendig Type B1. Aantal kamers incl. 4 3 Slaapkamers. minimum 18 jaar. Voor deze woning krijgt u voorrang als u beschikt over de genoemde voorrangsregeling. Urgenten op urgentiedatum. Aantal kamers incl. 4 3 Slaapkamers. Open keuken, Slaap en badkamer begane grond, Rolstoeltoegankelijk. Foto's' en video's?' Overige documenten Plattegrond II.
Schetsontwerpen van de VarexHuis architect.
VarexHuis werkt samen met een gerenommeerd architectenbureau, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA. Onze architect gaat graag de uitdaging aan om uw woonwensen te vertalen in een uniek en persoonlijk ontwerp. Op deze inspiratiepaginas krijgt u alvast een voorproefje van de mogelijkheden.
Wat is een levensloopbestendige woning?
Levensloopbestendige woning, iets voor u? In een levensloopbestendige woning zijn voorzieningen aangebracht die het mogelijk maken deze te gebruiken, ook als u in de toekomst minder goed ter been bent of om een andere reden de veiligheid of toegankelijkheid een belangrijkere rol gaan spelen.
ToonbeeldWonen Levensbestendige woning Van Grunsven Groep.
Tot op hoge leeftijd in je eigen woning wonen, is een wens van veel mensen. Deze levensloopbestendige woning voldoet aan alle eisen en voorzieningen die noodzakelijk zijn. Ondanks dat de woning zeer compleet is, een boven standaard uitrustingsniveau heeft met mooie plattegronden, bieden wij deze woning aan in een zeer gunstige prijsklasse.
Levensloopbestendig wonen Mannen in de Ruimte.
Wat kost de Finnhouse kop-staartwoning en wat krijg ik daarvoor? De Finnhouse Kop-staartwoning heeft 3 slaapkamers en wordt gebouwd volgens het ontwerp van Mannen in de ruimte: inclusief de transparante glazen gevels op de zuidkant, de grote overstekende dakvlakken en de doordachte levensloopbestendige plattegrond. De woning is zeer is zeer aantrekkelijk geprijsd, neem voor meer informatie contact ons op.
Levensloopbestendige woningen Type E Timpaan.
De levensloopbestendige woningen zijn perfect voor senioren die graag beschikken over een terras en genoeg ruimte maar wel graag met een slaap en badkamer op de begane grond. Achter blok B worden de zes praktische en comfortabele levensloopbestendige woningen gerealiseerd aan de zijde van de Vrouwgeestweg. De woningen beschikken over een terras met veranda aan de voorzijde van de woning op het zuidwesten.

Contacteer ons

+  badkamer plattegrond
+  app plattegrond tekenen
+  3d plattegrond tekenen gratis
+  plattegrond maken online
+  eenvoudige plattegrond tekenen
+  plattegrond tekenen app
+  tekenen plattegrond
+  plattegrond op schaal tekenen online
+  plattegrond woonkamer tekenen
+  plattegrond magazijn tekenen