Resultaten voor kringloopbedrijf de lokatie

kringloopbedrijf de lokatie
De Lokatie Gemeente Amsterdam.
Kringloopbedrijf de Lokatie heeft 3 winkels in Amsterdam. Deze sluiten naadloos aan bij de trends waarin mensen milieubewust willen shoppen en op zoek zijn naar spullen met een verhaal. De winkels hebben een divers assortiment, gunstige prijzen en een enorme omloopsnelheid.
Kringloopbedrijf De Lokatie Echt Amsterdams.
In 1996 is De Lokatie vanuit de samenwerkende GGZ instellingen opgericht om werkplekken te creƫren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Menno, destijds al werkzaam in de psychiatrie, is gevraagd om met een eerste filiaal van het kringloopbedrijf in Amsterdam-Oost te beginnen.
Kringloopbedrijf De Lokatie SI Gids Studenten Informatie.
Op kamers Amsterdam. Kringloopbedrijf De Lokatie. By Patrick 1 jaar ago. Share Kringloopbedrijf De Lokatie. De Lokatie wil zich als een sociale fima inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij de economische opbrengst niet op de eerste plaats komt.
De Lokatie: www.delokatie.org.
Kringloop heeft de toekomst. Spannend winkelen, je weet nooit wat je tegenkomt! 20 jaar winkelen bij De Lokatie. 20 jaar na de oprichting introduceert kringloopbedrijf De Lokatie een nieuw winkelconcept. Iedere maand een andere etalage in de Oosterparkstraat. Ze staan hier.
De Lokatie: Noord Distelweg 85.
Doe de virtuele rondleiding en bekijk de winkel van binnen.: Maandag t/m vrijdag 0930: 1730.: Zaterdag 1000: 1700.: Vanaf de pont Buiksloterwegveer bus 38 richting Molenwijk. Uitstappen halte Distelweg bij de sportschool. Dan is het nog nog 3 minuten lopen verder de Distelweg op.
Kringloopwinkel De Lokatie Distelweg Amsterdam.
Ook hebben we het overzicht voor je van alle kringloopwinkels in de provincie Noord-Holland. De Lokatie Distelweg in Amsterdam is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Lokatie. We hebben 3 kringloopwinkels van Kringloopbedrijf De Lokatie in Nederland op deze website staan.
Kringloopwinkel De Lokatie Eerste Oosterparkstraat Amsterdam.
Ook hebben we het overzicht voor je van alle kringloopwinkels in de provincie Noord-Holland. De Lokatie Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam is een onderdeel van Kringloopbedrijf De Lokatie. We hebben 3 kringloopwinkels van Kringloopbedrijf De Lokatie in Nederland op deze website staan.
TWEEDEHANDS LIEFDE: KRINGLOOPWINKEL DE LOKATIE IN AMSTERDAM De Groene Meisjes.
Voor 340, euro bij elkaar vinden wij dit een behoorlijke catch of the day. Wat is jouw laatst gescoorde kringloopschat? FACTS: Kringloopwinkel De Lokatie: Distelweg 85 in Adam Noord/ Camperstraat 42/ Adam Oost.Check www.delokatie.org voor de openingstijden en een routebeschrijving.
Kringloopwinkel De Lokatie in Amsterdam jekuntmeer.nl.
De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt. a a a. Kringloopwinkel De Lokatie. Kringloopwinkel De Lokatie. Terug naar overzicht. U vindt ons op.: Kringloopbedrijf De Lokatie Noord. 1031 HD Amsterdam. Kringloopbedrijf De Lokatie Oost.
Kringloopwinkel De Lokatie Startpagina Facebook.
Kringloopwinkel De Lokatie heeft 4 nieuwe foto's' toegevoegd. Gisteren om 0723.: Wittebroodsweek bij delokatie tekoopbijdelokatie wittebroodsweken trouwerij bruiloft ikhouvanwit bloemetjesservies trouwjurk. Kringloopwinkel De Lokatie. 11 juli om 1052.: Er staan 2 exotische gasten op de Distelweg tekoopbijdelokatie azie bijzonderebeelden kringloopwinkel amsterdamnoord.
Kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam De Telefoongids.
Stichting kringloopbedrijf De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Door de werkwijze van kringloopbedrijven wordt er direct een besparing gerealiseerd op de CO2 uitstoot, blijkt uit onderzoek gedaan in 2008 door TNO bij een aantal kringloopbedrijven.
Kringloopbedrijf De Lokatie MUG Magazine.
Kringloopbedrijf De Lokatie draait grotendeels op mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft als motto voor haar werknemers: Haal alles eruit wat erin zit. Ze gaan aan de slag in de transport, het magazijn of in de winkel.

Contacteer ons

+  plattegrond huis
+  plattegrond maken
+  plattegrond tekenen
+  lokatie
+  Buddy
+  lokatie amsterdam
+  plattegrond tekenen gratis
+  de lokatie
+  kringloopbedrijf de lokatie
+  de lokatie amsterdam noord
+  plattegrond